20.000 har søkt jobb gjennom Vilect

 
Kristoffer Almeland, Tormod Mathiesen, Nicolai Kirkeng Vennerød, Ørjan Blom, Martin Solli og Magnus Kvalevåg.

Kristoffer Almeland, Tormod Mathiesen, Nicolai Kirkeng Vennerød, Ørjan Blom, Martin Solli og Magnus Kvalevåg.

 
 

Vi har bygget opp Vilect med et veldig enkelt mål:

Vilect skal gjøre det motiverende å

  • ansette folk

  • søke på jobber

Trangen til å automatisere en hel bransje

Det startet i 2016 da Kristoffer skulle ansette en ny person, veien dit var kronglete og demotiverende. Systemet han brukte for rekruttering var utdatert og samlet ikke inn informasjonen han trengte for å gjøre en god avgjørelse. Et nytenkende og enkelt system måtte til - så da lagde vi ett.  

Vilect har designet en enkel 4-stegs prosess - legg ut stilling, ta i mot søknader + videointervju, avtal intervju og ansett. Systemet gjør det så enkelt som mulig for rekrutterer gjennom hvert steg i rekrutteringsprosessen.
Vi tror at du tjener lite på å bla gjennom bunker av papir, ikke minst er det tidkrevende og demotiverende. En digital rekrutteringsassistent som Vilect hjelper deg å gjennomføre effektive og gode ansettelser. Videointervju har vært avgjørende for mange av kundene våre for å lande riktige kandidater.

2 år senere har 20.000 kandidater søkt jobb gjennom Vilect - på stillinger i Norge, Sverige og Finland.

Tallet (20.000) er egentlig ingen stor milepæl for oss, men det markerer starten på noe stort. I vinter fikk vi med oss spennende investorer som skal være med å skalere Vilect ut i verden. Blant disse er Olav Haraldseid, tidligere HR direktør i NorgesGruppen, Circle K og Apotek1. Olav har i mange år jobbet med effektivisering av butikkansettelser ved hjelp av testing og systematisering. Han ser åpenbare fordeler med hvor lett det er å bruke Vilect sitt system.

Andre spennende investorer vi har fått med er Trond Riiber Knudsen, tidligere McKinsey partner. Krister Kristiansen, tidligere Global Retail Sector Manager i BCG og nå leder i Attensi UK som blant annet jobber med effektiv onboarding av nyansatte innenfor retail.

Flere kjeder begynner å bruke Vilect

Flere store retailere har valgt å begynne å bruke Vilect, blant annet Varner, Skeidar, Loco og SmoothieXchange for å nevne noen. Selv om Vilect foreløpig er et relativ lite team så har vi klart å lage et produkt som er ekstremt skalerbart, derfor kan vi jobbe med store kunder som Varner. Vi er i dialog med mange store kjeder og håper at flere melder seg på. Vi belønner kunder som kommer inn tidlig med mer fleksibilitet og økt grad av tilpasninger. Dette er et produkt som bare blir bedre og bedre, både for søkere og rekruttere, desto flere som bruker det. Og de som tar det i bruk tidlig vil få størst utbytte.


Kontakt Vilect for en uforpliktende prat: hallo@vilect.com